home uit voor een tientje.nl menu uitvooreentientje Uitvooreentientje.nl

Goedkope uitjes voor kinderen

Leuke goedkope uitjes voor kinderen!


6 tips voor uitjes met kinderen, Doe-Dingen kids!

Lekker met je kinderen op stap. Inspiratie nodig? Bekijk onderstaande beste uitjes tips voor kinderen. Tussen Gratis en 16 euro.

 

1 Rotterdam | Doe wat thuis niet mag, Plaswijckpark

In het Plaswijckpark (11,20 per kind) kun je lekker ravotten. In het huis va nde heuvel mag alles wat thuis niet mag. Spetteren in het water, in de Verkeerstuin met de skelters racen. Of het Kabouterpad verkennen, Dierenwijckse dieren bestuderen.. een hele dag is nog niet genoeg!

 

2 Coevorden | Speelreservaat

In het Speelreservaat (7,50 per kind) heb je als cowboy en indiaan je eigen reservaat om te spelen. Hier is hetg geweldig glijden, springen, fietsen, voetballen of klimmen op een echte klimwand. Net als een indiaan. Bekijk de boerderij met geiten en cavia's. Kinderen tot 4 jaar hebben een eigen speelplek.

 

3 Hamelen | Sprookjes

wonderland

In het Sprookjeswonderland (9,50 per kind) kun je binnenkijken hoe de kabouters wonen. Echt. Je kunt door het dorpje wandelen, fietsen, en met een bootje varen. Natuurlijk vind je er alle sprookesfiguren die je kent uit de verhalen; de gelaarsde kat is niet vergeten.

 

4 Valkenburg | A Gogo

In A Gogo (3,50 per kind) ga je op de spannendste heuvel op 2 rodelbanen naar beneden. En hard. Een vliegend transport, met wapperende haren en gillende stem. Uniek in Nederland. Ook kun je in een binnenband op de tubingbaan langs geweldige bochten naar beneden glijden, of roetsjen, zoals dat in het Limburgs heet.

 

5 Zandvoort | Raceplanet

In Raceplanet (15,75 per kind) kun je racen. Met grommende motor je eigen parkoers af. Ga voor je eerste autorijles!

 

6 Scheveningen | Glowgolf

Als het regent is dit een hit: Glowgolf (6,75 per kind) daal af in de onderwaterwereld met gevaarlijke en kleurrijke vissen, zeemeerminnen en piraten. In het donker kun je op een blacklight baan golf spelen. Ook kun je een 3D bril huren voor een super effect.